mandag 23. november 2009

That`s just so cute: juleextra

Jeg kom over en helt fantastisk lykt en kveld jeg var og surfet etter litt inspirasjon. Knota litt men fikk til slutt til ei lykt. Da jeg var nesten ferdig fant jeg steg for steg instruksjonene. Gjett om jeg var irritert!!! Hadde tøysa og tulla i massevis av timer egentlig uten grunn... og gjordt det vanskeligere enn det egentlig var :). Men resultatet ble uansett bra. Fikk så i oppdrag av ei venninne om å lage et par stykker for henne. Fant ut at dette kunne jeg jo kombinere med juleextra`n til That`s just so cute. Her er resultatet:

Lykt nr 1:





Lykt nr 2:




tirsdag 17. november 2009

Extra cute 4- Sjakkmatt

Har vært med på enda en utfordring hos That`s just so cute. Oppgaven lyder som følger: Inpirasjonen er sjakkbrikker. Man skal da altså bruke sort og hvitt. Jeg har jo da selvfølgelig laget kort igjen. Må si jeg er skikkelig i siget om dagen... Disse materialene har jeg brukt: bølgekartong malt med hvit og sort akrylmaling, hvit bazzill, sort bazzill, martha stewart punch, perlesnor (europris), blonde (panduro?), panduro blomst, fjær, trellis rose fra prima og en delt opp prima swirl. Her kommer bidraget mitt:




So cute # 3

That`s just so cute sin utfordring denne måneden heter Med nål og tråd. Her kan man f.eks. brodere pynt, overskrift, sy sammen lag av papir osv. Jeg bestemte meg for å lage et kort *bombe*. Jeg brukte hvit bazzill som base. Tok Martha Stewart punchen og laget bord på blå bazzill. Tegnet swirls og satte igang å sy. Sydde også den ene raden på borden. Blomsten består av forskjellige blomster fra panduro, nille, prima og spellbinder die. Blinget i midten er fra prima. Brukte også gull stickles fra ranger på spellbinder blomsten. Her har dere resultatet:



Stjernekort

Denne månedens "alt om vår gjest" på scrappehuset er Johanna/ Bibbi. Jeg har fulgt med på bloggen hennes en god stund, og det hun lager er bare utrolig lekkert. Kjempe inspirerende!! Hun har kommet med en utfordring der man skal være kreativ med stjerner. Jeg bruker skjeldent stjerner, så dette var jo en liten utfordring for meg. Resultatet ble et julekort. Materialene jeg brukte var: bazzill kartong, bølgepapp, stjernebånd fra Ikea ( klippet av metalltråden fra selve båndet og brukte dem hver for seg), stjerner fra jysk, dabber, prima blomst, spellbinder blomst av en vintagebok og pandurostempel. Borden er punchet ut med en Martha Stewart punch. Slik ble det seende ut:




søndag 15. november 2009

Sukkersøtt 61

Sukkersøtt er enda en utfordringsblogg jeg har prøvd meg på. Utfordringen gikk ut på å lage noe som kan henges på juletreet. Det kunne være en julekurv, julekule, kremmerhus osv. Den skulle også inneholde min. et stempel. For en tid tilbake så jeg en lekker stjerne på en blogg. Tenkte jeg skulle lage min egen vri på den. Selve basen laget jeg i hvit bazzill bling, distresset med distress ink fra ranger og hadde stickles på. Stempelet er fra panduro. Dette har jeg også brukt distress ink på. Blomsten har jeg sprayet med glimmer mist. Resten av pynten har jeg kjøpt løst hos hobbybutikken as og på nille (plukket fra hverandre en lysmansjett). Slik ble det seende ut:






ScrappeHuset

Har funnet enda en utfordringsblogg som jeg har vært med på. Denne gangen er det på Scrappehuset. Utfordringen lyder som så: scrappe en LO som skal være monokromatisk og skal ha skjønnhet/ vakker som tema. Her er mitt bidrag:




lørdag 14. november 2009

Skissedillaskisse # 33

Tror du ikke jeg fant en utfordringsblogg til da. Måtte bare prøve meg her også. Denne siden heter skissedilla. Her legger de ut en ny skisse hver søndag, og den skal man lage sin egen tolkning på. Man kan lage lo i hvilket format man vil, men ikke digital eller kort. Det er ganske lenge siden jeg har laget en 12x12 lo, så jeg prøvde meg på det. Maya mistet sin første tann i går, så da fikk jeg noen fine bilder jeg kunne bruke. Her er mitt bidrag:




fredag 13. november 2009

Scrapping the music på norsk

Jeg kom over denne siden når jeg var å surfet på nettet en kveld. Det er en utfordringsblogg hvor man får en sang der man skal velge en strofe eller et sentralt ord, og lage en LO eller et kort som inneholder dette. Fant ut at dette måtte jeg prøve meg på.

Her er mitt bidrag til sang #22 Ta livet som det faller seg :








Her er mitt bidrag til ekstrabonus julekort: